• Bel ons: 0570 61 16 54 of 06 55 122 404
  • info@foxschilders.nl
  • Zwolseweg 400 7414 KD Deventer

Wat wij hebben gedaan

Vrijblijvende offerte aanvraagRené Fox: "Mijn vader was schilder. Het zat gewoon in mijn vingers om ook schilder te worden. Het is afwisselend en nauwkeurig werk met altijd zichtbaar resultaat."

Wat is nou de kracht van schildersbedrijf Fox? René Fox: "We werken met een klein team van vaste medewerkers die al jaren voor het bedrijf werken. Ze hebben een sterke binding met het bedrijf, met het werk en met de klant." Die opzet is een bewuste keuze van René Fox: "Doordat je klein blijft, blijf je herkenbaar en kun je klanten een stuk persoonlijke dienstverlening bieden." De activiteiten van Fox zijn zeer divers. Ze variëren van het schilderen van een zojuist opgeleverd bedrijfspand tot en met het renoveren van een middeleeuws pakhuis.  

Standaardwerk bestaat niet, volgens René Fox. "Elke opdracht plaatst je voor nieuwe uitdagingen. De ene keer zit die uitdaging in de complexiteit van het gebouw, de andere keer in de tijdsdruk op in de specifieke wens van een opdrachtgever. We proberen daar zó op in te spelen dat de opdracht verloopt en afgerond wordt naar volle tevredenheid van de klant."

René Fox: "Oude gebouwen, daar heb ik wat mee. Daar zit het echte vak in. Als schilder vind je daarin de proeven van meesterschap, die je uitdagen om te laten zien of je werkelijk alle kneepjes van het vak beheerst." Die liefde voor monumentale gebouwen verklaart ook de keus voor de historische stad Deventer als vestigingsplaats van het bedrijf.

Dat de Fox-formule wordt gewaardeerd blijkt uit het feit dat veel klanten terugkomen.

We leveren vakwerk af waar we volledig achter staan. En waarvoor we dan ook met een gerust hart drie jaar garantie durven geven.
Wilt u kennismaken, of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan het contactformulier in. René Fox neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bellen mag natuurlijk ook: (0570) 61 16 54, of mobiel: (06) 55122404

IMG 0424 IMG 0437